Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De supporter
De supporter
 »
 
 
 
 
 

Eruit jij
Eruit jij
 »
 
 
 
 
 

Dodelijk verliefd
Dodelijk verliefd
Benny is een stoer meisje van 15 jaar. Ze geeft weinig om jongens kleding en uiterlijk en heeft twee goede vriendinnen Nora en Lia. Nora wordt hopeloos verli... »
 
 
 
 
 

Met liefs
Met liefs
Eerste deel in nieuwe serie ‘Bemoediging’Met liefs is een pastoraal cadeauboek van Gerry Velema.Met Corrie ten Boom als grote inspirator heeft Gerry Velema... »
 
 
 
 
 

Sander is bang
Sander is bang
Sander is bang. Doodsbang. Hij kan er niet meer van slapen. Op school gaar het ook helemaal niet goed met hem. Terwijl iedereen lol maakt tobt Sander over de... »
 
 
 
 
 

Pestkoppen
Pestkoppen
 »
 
 
 
 
 

Het huwelijksbed en andere verhalen
Het huwelijksbed en andere verhalen
Drie verhalen voor thuis of onderweg door Gerry Velema, Gerrit Kra en Ina van der Beek: Het huwelijksbed; Zondagskind en Zwijgen is goud. »
 
 
 
 
 

Achter de schermen
Achter de schermen
De documentaire Op zoek naar een wonder werd in de zomer van 2006 door de Evangelische Omroep uitgezonden. 7 zieken reisden de wereld over op zoek naar een w... »
 
 
 
 
 

Glinsteringen
Glinsteringen
Vijftien auteurs stelden deze vrolijke en ook ontroerende verhalenbundel voor u samen. De auteurs schreven elk hun eigen verhaal, en dat lever teen boeiend p... »
 
 
 
 
 

Eruit jij!
Eruit jij!
Dat een verhaal gesitueerd op Java ten tijde van de Tweede Wereldoorlog toch een actueel thema kan bevatten, bewijst dit boek. In zijn geliefde moederland is... »