Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Helena
Helena
In zijn eerste roman voor volwassenen reflecteert Geert De Kockere over de schepping. De eerste schepping is mislukt en de schepper krijgt een tweede kans. V... »
 
 
 
 
 

Samen over een muurtje
Samen over een muurtje
Met mooie illustraties door 25 verschillende illustratoren en een aantrekkelijke vormgeving, met halflinnencover en een leeslintje. De bundel kan in de hele ... »
 
 
 
 
 

Knaap
Knaap
Er werd weer eens een jongetje geboren. Er waren die dag al veel jongetjes geboren. Hij is anders zei de moeder. Ja zei de vader hij is anders. Dat zeggen ze... »
 
 
 
 
 

De tuinmannen en de grote vragen
De tuinmannen en de grote vragen
Wie ben ik en waar kom ik vandaan? Wat biedt het meeste houvast? Halen we het einde wel en is dat einde dan weer een begin? Hoe hoog reikt de hemel en is er ... »
 
 
 
 
 

Dertien keer
Dertien keer
 »
 
 
 
 
 

Dulle Griet
Dulle Griet
Dulle Griet »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Een filosofisch verhaal over gedachten die ontstaan en door je hoofd spoken. Soms breekt een gedachte uit en heb je ze niet meer onder controle. Je wordt mee... »
 
 
 
 
 

Schaapje
Schaapje
 »
 
 
 
 
 

Vlinder
Vlinder
Laurens Peeters is een student industrile wetenschappen. Hij is ervan overtuigd dat hij het nog voor zijn vijfentwintigste zal waarmaken en niemand hem nog z... »