Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tegen elke prijs
Tegen elke prijs
Luke, de enige zoon van de familie Baxter, breekt na een nationale ramp radicaal met alles en iedereen: zijn geloof in God, het gezin waar hij uitkomt en zij... »
 
 
 
 
 

Meer dan ooit
Meer dan ooit
Ashley Baxter ziet haar financiën krimpen en beseft dat ze moet gaan werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar zoontje Cole. De bewoners van ... »
 
 
 
 
 

Voor het leven
Voor het leven
In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren maar het geluk wordt overschaduwd... »
 
 
 
 
 

Nooit te laat
Nooit te laat
Iedereen kan zich herkennen in de familie Baxter. De vijf volwassen kinderen zoeken hun weg in het leven – met of zonder God. Hoe gaan zij om met levensvra... »
 
 
 
 
 

De dans
De dans
Komt ze ooit nog terug?Eerste deel in een nieuwe serie van Dan Walsh en Gary SmalleyJim Anderson is een succesvolle zakenman en zijn vrouw Marilyn de perfect... »
 
 
 
 
 

De belofte
De belofte
`De belofte is het tweede deel in de serie over de familie Anderson van Dan Walsh en Gary Smalley en het vervolg op `De dans .
Tom Anderson is al vijf maan... »
 
 
 
 
 

Entdecke deine Frau
Entdecke deine Frau
Entdecke deine Frau »
 
 
 
 
 

Rejoice
Rejoice
Brooke Baxter has achieved everything this world has to offera prestigiouscareer a beautiful home and two wonderful children. Her recent return to herfaith i... »
 
 
 
 
 

I Promise: How 5 Commitments Determine The Destiny Of Your Marriage
I Promise: How 5 Commitments Determine The Destiny Of Your Marriage
How 5 Commitments Determine the Destiny of Your Marriage »