Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vol verwachting
Vol verwachting
Een sfeervolle perpetual (niet jaargebonden bureaukalender) met 80 inspirerende gedachten en spreuken van diverse (inter)nationale succesauteurs; Max Lucado,... »
 
 
 
 
 

Ik doop jou
Ik doop jou
Het is een indrukwekkende gebeurtenis: je kind wordt gedoopt. Deze gedichten laten zien hoe mooi de betekenis van de doop is en drukken in woorden uit wat je... »
 
 
 
 
 

Levenskracht
Levenskracht
Frits Deubel is bekend van zijn aansprekende, bemoedigende gedichten. Opnieuw komt hij met een prachtige gedichtenbundel, maar nu in een nieuw concept! Deube... »
 
 
 
 
 

God is liefde
God is liefde
Een nieuwe bundel van de geliefde dichter Frits Deubel, passend in de laatste serie van zijn bundels. Alle bundels staan vol bemoedigende gedichten en zijn z... »
 
 
 
 
 

God helpt dragen
God helpt dragen
Op moeilijke momenten in je leven kan God ver weg lijken. Deze gedichten vertellen je dat Hij altijd bij je is, ook als je dat niet constant voelt. »
 
 
 
 
 

De deur op een kier
De deur op een kier
De Deur Op Een Kier »
 
 
 
 
 

Een leven vol liefde
Een leven vol liefde
Een leven vol liefde laat zien waar het om draait: naastenliefde en bovenal leven vanuit Gods onmetelijke liefde. Frits Deubels leven stond in het teken van ... »
 
 
 
 
 

Gedragen door God
Gedragen door God
Twee nieuwe bundels van Frits Deubel met gedichten die bemoedigen en hoop geven. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altij... »
 
 
 
 
 

God geeft moed
God geeft moed
Er zijn momenten in het leven dat de moed je vergaat. Op die momenten kun je wel wat nieuwe hoop gebruiken. Deze gedichten geven je die hoop: God geeft moed! »
 
 
 
 
 

Een drievoudig snoer
Een drievoudig snoer
Een drievoudig snoer bevat gedichten die passen bij een huwelijk. Deze gedichten laten zien hoe waardevol de verbintenis van het huwelijk is. Een verbond nie... »