Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

God blijft bij je
God blijft bij je
Frits Deubel is een succesvol dichter. Hij beschikt over een schat aan geestelijke wijsheid en levenservaring. Hij houdt van God en van mensen, ongeacht wie ... »
 
 
 
 
 

Een hart vol dankbaarheid
Een hart vol dankbaarheid
Een hart vol dankbaarheid laat zien dat Gods hulp er altijd is; er is altijd een reden om dankbaar te zijn!Het mooi gebonden boekje met harde kaft is voorzie... »
 
 
 
 
 

Gods zegen toegewenst
Gods zegen toegewenst
Een bundel vol prachtige gedichten en fotografie om iemand Gods zegen toe te wensen. Voor zeer veel gelegenheden geschikt! »
 
 
 
 
 

Gods nabijheid toegewenst
Gods nabijheid toegewenst
Gods nabijheid toegewenst is een eigentijdse gedichtenbundel die voor veel verschillende gelegenheden geschikt is om cadeau te doen. De verzorgde uitstraling... »
 
 
 
 
 

Vol verwachting
Vol verwachting
Een sfeervolle perpetual (niet jaargebonden bureaukalender) met 80 inspirerende gedachten en spreuken van diverse (inter)nationale succesauteurs; Max Lucado,... »
 
 
 
 
 

God is mijn Vader
God is mijn Vader
momenten van dankbaarheid »
 
 
 
 
 

Levenskracht
Levenskracht
Frits Deubel is bekend van zijn aansprekende, bemoedigende gedichten. Opnieuw komt hij met een prachtige gedichtenbundel, maar nu in een nieuw concept! Deube... »
 
 
 
 
 

God helpt dragen
God helpt dragen
Op moeilijke momenten in je leven kan God ver weg lijken. Deze gedichten vertellen je dat Hij altijd bij je is, ook als je dat niet constant voelt. »
 
 
 
 
 

Een leven vol liefde
Een leven vol liefde
Een leven vol liefde laat zien waar het om draait: naastenliefde en bovenal leven vanuit Gods onmetelijke liefde. Frits Deubels leven stond in het teken van ... »
 
 
 
 
 

God is bij je
God is bij je
woorden van bemoediging. Gedichten-serie. Momenteel is deze titel niet meer leverbaar. Wanneer de herdruk precies... »