Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het net
Het net
 »
 
 
 
 
 

Kampioen
Kampioen
 »
 
 
 
 
 

Bloed op het schoolplein
Bloed op het schoolplein
Bloed Op Het Schoolplein »
 
 
 
 
 

Habib
Habib
Mam zet vier borden op tafel. Ze heeft een grote taart gebakken. Er komt een vriend op bezoek: Habib. 'Ik ken hem al een poos,' zegt mam. 'Misschien komt hij... »
 
 
 
 
 

De geeuw van een leeuw
De geeuw van een leeuw
» Bijzonder grappig leesboek over dierentuindieren die bij een crisisde handen in elkaar slaan» Een heerlijk verhaal over samenwerken en ondernemen» Voor ... »
 
 
 
 
 

Ik val
Ik val
 »
 
 
 
 
 

Ik zwijg
Ik zwijg
Vier handen grijpen me beet trekken me achteruit smijten me op de grond. Ik voel een stekende pijn in mijn rug. We wisten wel dat we je hier zouden vinden Wi... »
 
 
 
 
 

Loebas, een beer van een hond
Loebas, een beer van een hond
Seppe is voor niets bang. Behalve voor ... Loebas. Loebas is een beer van een hond! Seppe moet langs zijn hek als hij naar school gaat. Dan blaft Loebas luid... »
 
 
 
 
 

Lijm
Lijm
Een plakkerig verhaal over verliefd zijn.Als Flor met zijn speelauto tegen een boom knalt, is het stuur kapot. Pap maakt Flors stuur met superlijm. Die lijm ... »
 
 
 
 
 

Ik val
Ik val
Skellig dus...Waarom wilde je daar naartoe?vraagt Koen. Nu moet ik opletten en mijn woorden wikken en wegen. Om te genezenantwoord ik. Arne kan de dramatisch... »