Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Vesivius en ik
De Vesivius en ik
 »
 
 
 
 
 

De geeuw van een leeuw
De geeuw van een leeuw
» Bijzonder grappig leesboek over dierentuindieren die bij een crisisde handen in elkaar slaan» Een heerlijk verhaal over samenwerken en ondernemen» Voor ... »
 
 
 
 
 

De vijand
De vijand
Een verhaal voor tieners vanaf 12 jaar dat lekker wegleest. De auteur staat al jaren in het middelbaar onderwijs en kent als geen ander de leefwereld van jon... »
 
 
 
 
 

Kampioen
Kampioen
 »
 
 
 
 
 

Vlam de draak
Vlam de draak
Vanaf 7 jaar. Een avontuurlijk en grappig verhaal voor kinderen die de boeken voor eerste lezers net ontgroeid zijn. De auteur neemt je mee in de ridderfanta... »
 
 
 
 
 

Ik val
Ik val
 »
 
 
 
 
 

Bloed op het schoolplein
Bloed op het schoolplein
Bloed Op Het Schoolplein »
 
 
 
 
 

Lijm
Lijm
Een plakkerig verhaal over verliefd zijn.Als Flor met zijn speelauto tegen een boom knalt, is het stuur kapot. Pap maakt Flors stuur met superlijm. Die lijm ... »
 
 
 
 
 

Game over
Game over
- Bloedstollende page-turner- Spannender dan de spannendste gameBeklijvende thriller over (competitief) gamen (League of Legends).Matteo is een topgamer. Hij... »
 
 
 
 
 

Habib
Habib
Mam zet vier borden op tafel. Ze heeft een grote taart gebakken. Er komt een vriend op bezoek: Habib. 'Ik ken hem al een poos,' zegt mam. 'Misschien komt hij... »