Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niet mijn droom
Niet mijn droom
Kim en Rutger doen waar anderen alleen van dromen: ze gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen zon, zee en zuid... »
 
 
 
 
 

Stille wateren - backcard à 6 ex.
Stille wateren - backcard à 6 ex.
Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en ... »
 
 
 
 
 

Te koop
Te koop
De man van Marlinde, Richard Hoek, is makelaar. Met hulp van woningstyliste Ghislaine weet hij zelfs huizen die moeilijk verkoopbaar zijn te slijten. Dat ze ... »
 
 
 
 
 

Stille wateren
Stille wateren
Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar ge... »
 
 
 
 
 

Zwaartekracht
Zwaartekracht
Emma heeft een levensgroot probleem: ze is te dik. Als ze de mogelijkheid krijgt om hier samen met een groep lotgenoten iets aan te doen, grijpt ze die kans ... »
 
 
 
 
 

Stille wateren
Stille wateren
Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?

Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. ... »
 
 
 
 
 

Een zee van tijd
Een zee van tijd
Linde vraagt zich steeds vaker af: is dit het nou? Heeft ze hier zo hard voor geknokt? Werken bij een prestigieus kantoor op de Zuidas is niet wat ze had geh... »
 
 
 
 
 

Stille wateren
Stille wateren
<em>Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?</em>
 
Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is om te snijd... »
 
 
 
 
 

De perfecte engel
De perfecte engel
&#39;Dit is een psychologische thriller die onder de huid kruipt, een pageturner en een aanrader.&#39; <em>Vrouwenthrillers.nl ****</em>

Noodgedw... »
 
 
 
 
 

Nr. 10
Nr. 10
Tien jaar!De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van ons tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Cr... »