Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Broer
Broer
 »
 
 
 
 
 

Dorst
Dorst
Als Coco en haar moeder Elisabeth elkaar op een dag bij toeval tegen het lijf lopen, vertelt de moeder tussen neus en lippen door dat ze niet lang meer te le... »
 
 
 
 
 

Kleine miezerige god
Kleine miezerige god
Dominique is naar Amsterdam verhuisd. Nieuw werk, een nieuw huis, goede voornemens: alle voorwaarden voor een mooie start. Maar Dominique raakt verstrikt in ... »
 
 
 
 
 

Ik ben vaak heel kort dom
Ik ben vaak heel kort dom
`Helder, ritmisch, humorvol en soms indringend in de weergave van de gedachtespinsels. de VolkskrantSinds Esther Gerritsen haar columns voor de VPRO Gids ... »
 
 
 
 
 

Broer
Broer
 »
 
 
 
 
 

Roxy
Roxy
 »
 
 
 
 
 

Superduif
Superduif
Bonnie weet al op heel jonge leeftijd dat ze voorbestemd is om uit te stijgen boven de middelmaat. Op haar elfde springt ze over een tuinhekje, en een aantal... »
 
 
 
 
 

Veilig leren lezen
Veilig leren lezen
Schrijvers kunnen wat vanzelfsprekend lijkt van een onverwachte kant bekijken en bijzonder maken. Dat Esther Gerritsen daarin het meesterschap bereikt, laat ... »
 
 
 
 
 

Broer
Broer
 »
 
 
 
 
 

Roxy & Dorst
Roxy & Dorst
<p>In dwarsligger 649 zijn twee romans van Esther Gerritsen opgenomen: <em>Roxy </em>& <em>Dorst</em>.</p><p>Roxy is zevenentwintig als haar man met zijn min... »