Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna, waar blijf je?
Anna, waar blijf je?
'Anna, Waar blijf je?' Een kleurrijk prentenboek voor peuters<br/><br/>Spannend, mama krijgt een baby!<br/>De tweejarige peuter Sam vindt het spannend dat ma... »
 
 
 
 
 

Dag in, dag uit
Dag in, dag uit
"Dag in, dag uit" is een kleurrijk prentenboek speciaal gemaakt voor de peuters en kleuters in het vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos. Ook Ahmed en Dima w... »
 
 
 
 
 

Hoe bedoel je?
Hoe bedoel je?
Opeens gaat de kamerdeur open en vliegensvlug laat Naomi zich onder het raam zakken. Na een tijdje durft ze weer te kijken. Papa staat midden in de kamer en ... »
 
 
 
 
 

Niet meer dan een nummer
Niet meer dan een nummer
Het is 1942. De tienjarige Hugo woont op het eiland Java. Als de Japanners Java bezetten, wordt Hugo’s vader opgepakt en naar een kamp gestuurd. Vanaf dat ... »
 
 
 
 
 

Reza
Reza
Hi Katerina, Ik heet Storm! Eigenlijk vind ik het best raar om een mail te sturen naar iemand die ik helemaal niet ken. De juf zegt dat we dat doen zodat ik ... »
 
 
 
 
 

Jamil en Jamila
Jamil en Jamila
Jamil en Jamila wonen in een Syrisch vluchtelingenkamp. Jamil komt er net aan, Jamila woont er al wat langer. Net als heel veel andere kinderen moesten ze vl... »
 
 
 
 
 

Vaart!
Vaart!
In deze columnbundel vertelt de auteur over haar leven van alledag: hoe ze haar creativiteit ontwikkelde, hoe ze via een eend de liefde van haar leven ontmoe... »
 
 
 
 
 

Mama's zijn stoer!
Mama's zijn stoer!
Mike heeft twee moeders. En dat is helemaal niet stom, maar juist stoer! Vanaf 5 jaarRoy plaagt Mike. 'Twee mama's, dat is stom,' zegt hij dan. 'Ik vind het ... »
 
 
 
 
 

Woef, miauw, kwaak
Woef, miauw, kwaak
Zeg... welke beroemde dieren ken jij eigenlijk? Bobbie, de trouwe viervoeter van held Kuifje? Of Fury, het paard dat nergens bang voor is? In deze bundel vol... »