Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mam vertel 's
Mam vertel 's
Mam, veranderde jouw leven erg toen je mij kreeg? Had jij een favoriete knuffel? Hoe was jij eigenlijk als puber?<br/><br/>Mam, vertel ’s! is hét cadeauboe... »
 
 
 
 
 

Instant blijmaker voor je moeder
Instant blijmaker voor je moeder
Instant blijmaker voor je moederDit luxe en eigentijdse boekje is een geweldige manier om je moeder te vertellen hoe blij je met haar bent. Vul de vragen in ... »
 
 
 
 
 

Vraag Maar! Gezin
Vraag Maar! Gezin
Wat is het leukste aan ons gezin? Welke grapjes snappen alleen wij? En wat kunnen ouders van kinderen leren? Bij de Vraag Maar! Gezinseditie draait het niet ... »
 
 
 
 
 

Vraag maar! Een spel voor vader en kind
Vraag maar! Een spel voor vader en kind
<h3>Hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind. </h3><p>Wanneer moet je om mij lachen? Wat kunnen grote mensen leren van kinderen? Wat ... »
 
 
 
 
 

Pap, vertel eens
Pap, vertel eens
<h3>Geef je vader dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug. </h3><p>Met <em>Pap, vertel eens</em> geef je je vader een ultiem invulb... »
 
 
 
 
 

Dear friend
Dear friend
<h3>Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je beste vriend(in). </h3><p><em>Dear friend</em> is een cadeauboekje voor die vriendin-... »
 
 
 
 
 

Pap vertel's!
Pap vertel's!
Na veel verzoeken is de klassieker Pap, vertel ’s! nu ook als light edition verkrijgbaar. Het originele cadeauboek vol leuke en grappige vragen aan je vader... »
 
 
 
 
 

Hartenvragen papa
Hartenvragen papa
<h3>Een kaartspel voor mooie gesprekken met je vader.</h3><p>Op veler verzoek introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet een nieuwe manier om mooie gesprek... »
 
 
 
 
 

Voor mijn zus(je)
Voor mijn zus(je)
 »