Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ooit zal ik je weer zien
Ooit zal ik je weer zien
Hoe moet je verder gaan met leven, wanneer je zoiets afschuwelijkshebt meegemaakt dat het schuldgevoel bijna ondraaglijk is? Wanneerje jeugdliefde daardoor z... »
 
 
 
 
 

Sky
Sky
De tweeëndertigjarige Elisa Verhaag is op haar zestiende moeder geworden vanSky. Het moederschap gooide haar leven behoorlijk overhoop, zeker omdat ze nietk... »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
'(...) Het vliegtuig van de Italiaanse maatschappij Italiana crashte op 28 juli dit jaar bij het Italiaanse bergplaatsje Valsugana na een defect in het hydra... »
 
 
 
 
 

Semper Fi
Semper Fi
Helena Dijks is achttien jaar als zij in Amsterdam op kamers gaat wonen met haar vriendin Kim. Binnen een week gaat het totaal verkeerd. Kim raakt vermist na... »
 
 
 
 
 

Koningslaan
Koningslaan
Na het tragische overlijden van haar overspelige man, verhuist de tweeëndertigjarige Charlie van Amerongen met haar twee dochters terug naar haar geboortedo... »
 
 
 
 
 

Gefaald
Gefaald
De dertigjarige Vesper runt met haar ouders een bungalowpark opTexel,wanneer ze de charmante Stijn Daalhuizen en diens puberzoonNick ontmoet. Na het overlijd... »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
Een vliegtuig van de Italiaanse luchtvaartmaatschappij Italiana crasht bij het Italiaanse bergplaatsje Valsugana. Een noodlanding werd nog ingezet, maar het ... »
 
 
 
 
 

De burgerwacht
De burgerwacht
Kayleigh keert na jaren bij Defensie terug naar haar ouderlijk huis in Berkendijk. Ze wordt er weer extra geconfronteerd met het verlies van haar zusje Brenn... »
 
 
 
 
 

Ooit zal ik je weer zien
Ooit zal ik je weer zien
Hoe moet je verder gaan met leven, wanneer je zoiets afschuwelijks hebt meegemaakt dat het schuldgevoel bijna ondraaglijk is? Wanneer je jeugdliefde daardoor... »
 
 
 
 
 

Semper Fi
Semper Fi
Genomineerd voor de beste Nederlandstalige thriller op Thrillzone. Helena Dijks is achttien jaar als zij in Amsterdam op kamers gaat wonen met haar vriendin ... »