Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rust in de ren
Rust in de ren
Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet... »
 
 
 
 
 

De Bibberbus
De Bibberbus
De klas van Willem en Jet zat doodgewoon te rekenen. Buiten klonk gesputter en geronk. De Bibberbus stopte voor de Jozefschool. Die griezel van een tandarts ... »
 
 
 
 
 

Miljonairtje
Miljonairtje
Op de dag dat ze niets meer nodig had, besloot Miljonairtje een wandeling te maken. ‘Maar Miljonairtje,’ zei een marktman. ‘U kunt toch niet op pad gaa... »
 
 
 
 
 

Anker
Anker
 »
 
 
 
 
 

De domme weetjes
De domme weetjes
Pruts en de prof - De domme weetjesDe prof geeft les aan Pruts.Die zit in zijn eentje in de klas.Pruts is niet zo slim,maar hij denkt van wel.Alle boeken vin... »
 
 
 
 
 

Punkertje
Punkertje
<p>'Punkertje' is een verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout over een piepklein maar niet over het hoofd te zien personage dat je onmiddellijk in je ha... »
 
 
 
 
 

Kees van Dijk
Kees van Dijk
Een hilarisch prentenboek over een doodgewone dinosaurus met voorspellende gaven<br/><br/>Er was een dinosaurus,<br/>zijn naam was Kees van Dijk.<br/>Hij woo... »
 
 
 
 
 

Tilburgerschap
Tilburgerschap
 »
 
 
 
 
 

Bij opa Pet en oma Jet
Bij opa Pet en oma Jet
Een lief en grappig verhaaltje op rijm over Sam, die een dagje naar opa en oma gaat. Ze lezen samen boekjes, bakken koekjes en gaan naar de eendjes. Opa Pet ... »