Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het kankerkampioenschap voor junioren
Het kankerkampioenschap voor junioren
‘Deze ziekte gun ik niemand, en dus ook mezelf niet. Mijn chemokuren gaan vandaag beginnen en ik zie de komende tijd als een treinrit. Over acht maanden ei... »
 
 
 
 
 

De gelukvinder
De gelukvinder
Hamayun zit in Havo 4 en werkt mee aan de voorstellingen van het schooltoneel. Hij schrijft een stuk over zijn eigen verleden. Over het dagelijks leven in Ka... »
 
 
 
 
 

Miss Eenhoorn
Miss Eenhoorn
Ayla doet mee aan de voorronde van de grote Miss-Eenhoorn-verkiezing, maar de jury vindt haar niet geschikt. Omdat ze een zebra is, en geen paard... En ze is... »
 
 
 
 
 

Feest voor de machines
Feest voor de machines
Alle dieren in dit boek hebben hard gewerkt: Oli-tattoo heeft beton rondgereden, Zoë Giraf heeft aardappels gepoot, Poeha de pauw heeft zijn opleggers vol .... »
 
 
 
 
 

Misjka
Misjka
Als Roya met haar ouders en broers eindelijk een huis krijgt in Nederland, vindt ze dat daar ook een huisdier bij hoort. Het wordt een schattig dwergkonijntj... »
 
 
 
 
 

Het mooie dorpje Mooiezon
Het mooie dorpje Mooiezon
- Met prenten vol uitbundig getekende dieren en kleine zoekdetails- Het is raak werd meteen na verschijnen herdruktEen zonnig verhaal over gulle hulp en geni... »
 
 
 
 
 

Ajax kinderjaarboek
Ajax kinderjaarboek
Ajax werd drie keer op rij kampioen van Nederland! Zal het ze een vierde keer lukken? In dit Kinderjaarboek lees je alle hoogtepunten en bijzonderheden van h... »
 
 
 
 
 

Toen kwam Sam & De raadsels van Sam
Toen kwam Sam & De raadsels van Sam
In deze bundel staan twee razend spannende avonturen van Kix en zijn hond Sam:
In <i>Toen kwam Sam</i> (bekroond met de Zilveren Griffel) sluit Kix vriendsch... »
 
 
 
 
 

Gloei
Gloei
In deze bundel laat Edward van de Vendel twintig jongeren tussen de zestien en de drieëntwintig jaar aan het woord. Hun ontroerende persoonlijke verhalen ge... »