Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oekraine en Georgie
Oekraine en Georgie
Met hun campertje, maar ook logerend in pensions en bij de lokale bevolking thuis, reist schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries me... »
 
 
 
 
 

China
China
Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries reisde met zijn vrouw en 16-jarige zoon door China. Ze reisden per trein, boot, fiets en bu... »
 
 
 
 
 

Australie in een rugzak
Australie in een rugzak
In Australië neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar de bruisende metropolen Sydney en Melbourne; naar de stille ... »
 
 
 
 
 

Namibië, een rustig, sterk land
Namibië, een rustig, sterk land
Namibië is bijna net zo groot als Frankrijk en Duitsland samen. Toch wonen er minder dan 2,5 miljoen mensen. Dat heeft natuurlijk alles van doen met het dro... »
 
 
 
 
 

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
In Nieuw-Zeeland neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar dit veelzijdige land. Hij verhaalt over de Cook Eilanden ... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
In Vietnam neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar dit intrigerende land. Zo beschrijft hij Ho Chi Minh-stad (Saig... »
 
 
 
 
 

Agressie
Agressie
 »
 
 
 
 
 

Canada
Canada
Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries neemt u in Canada mee naar dit veelzijdige land. Hij beschrijft zijn reis door dit veelzijd... »
 
 
 
 
 

Een muur van blauw
Een muur van blauw
Een man en een vrouw worden uit hun vertrouwde omgeving losgeweekt en verblijven enige tijd op Aruba.In deze roman vertelt de vrouw, Christine, het verhaal. ... »