Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stil in mij
Stil in mij
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door... »
 
 
 
 
 

In vredesnaam
In vredesnaam
In de nok van de Utrechtse Domkerk hangt het levenloze lichaam van een vrouw. Niet lang daarna worden in twee andere kerken in Utrecht lichamen aangetroffen.... »
 
 
 
 
 

Help!
Help!
 »
 
 
 
 
 

Het bedrog van Quisco
Het bedrog van Quisco
Daan Hermans creëert in 'Het bedrog van Quisco' spannende beelden en wonderlijke personages die aan de films van de Coen Brothers doen denken, en ook liefhe... »
 
 
 
 
 

Stille getuigen
Stille getuigen
In een kasteel langs de Vecht tussen Amsterdam en Utrecht huist het Landelijk Instituut voor Forensische Expertise. Het LIFE wordt met strakke hand geleid do... »
 
 
 
 
 

Food detectives
Food detectives
Carpaccio, caesarsalade, tiramisu en boeuf stroganoff: iedereen heeft er van gehoord of het zelf wel eens gegeten. Maar hoe zijn deze klassiekers aan hun naa... »
 
 
 
 
 

Leve de magnetron!
Leve de magnetron!
willem-Alexander in zijn eigen woorden. »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen b... »
 
 
 
 
 

Das Tulpenvirus
Das Tulpenvirus
Das Tulpenvirus »