Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Tempeliers
De Tempeliers
<p>De Britse historicus Dan Jones verhaalt in ‘De Tempeliers’ over de bloei en de ondergang van de kruisridders. In de 12e eeuw richtten negen ridders de... »
 
 
 
 
 

The Plantagenets
The Plantagenets
The Kings That Made Britain. »
 
 
 
 
 

Een bloedige zomer
Een bloedige zomer
<p>In ‘Een bloedige zomer’ beschrijft Dan Jones, een van de bekendste historici van deze tijd, de geschiedenis van de Engelse boerenopstand van 1381. Mid... »
 
 
 
 
 

Vorsten van Albion
Vorsten van Albion
<p>‘Vorsten van Albion’ is een kroniek van acht generaties van de beste en slechtste koningen en koninginnen die Engeland ooit heeft gekend. Ze maakten d... »
 
 
 
 
 

Wolven in de winter
Wolven in de winter
<p>‘Wolven in de winter’ van Dan Jones is een rauwe en tegelijkertijd humoristische verbeelding van het middeleeuwse militaire bestaan en brengt de veert... »
 
 
 
 
 

De Tempeliers
De Tempeliers
Upcoming historicus Dan Jones vertelt in zijn boek ‘De Tempeliers’ over de bloei en de ondergang van de kruisridders. In de 12e eeuw richtten negen ridde... »
 
 
 
 
 

Go Find Out
Go Find Out
A Book Of Inspiration And Call To Action. »
 
 
 
 
 

Het verdeelde koninkrijk
Het verdeelde koninkrijk
<p>1215 was niet alleen het jaar van de wetshervormingen uit de Magna Charta en het conflict tussen koning Jan zonder Land en zijn edelen, maar een jaar van ... »
 
 
 
 
 

Gevecht om de troon
Gevecht om de troon
<p>In de vijftiende eeuw streden drie families om de Engelse troon: de families Lancaster, York en Tudor. De strijd tussen de huizen Lancaster en York is de ... »