Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het beste van Kitsklas
Het beste van Kitsklas
In dit stripboek vind je de allerleukste afleveringen van Kitsklas!Geniet van de doldwaze (en soms ook leerzame) belevenissen van de leerlingen van basisscho... »
 
 
 
 
 

Dagblad bedreigd!
Dagblad bedreigd!
Sander, Rhodé en Michiel brengen met hun klasen hun ouders een bezoek aan het ReformatorischDagblad in Apeldoorn, omdat de krant vijftig jaarbestaat. Dan on... »
 
 
 
 
 

Kassie en zijn vrienden
Kassie en zijn vrienden
Kassie en zijn vrienden Joop, Karel en Bappie zijnberucht in de Amsterdamse Jordaan om hunkwajongensstreken. Zijn ze niet aan het vlotje varen inde gracht, d... »
 
 
 
 
 

Opstand!
Opstand!
Het is 1566. Het Nederland van die dagen wordt bestuurd door Margaretha van Parma, die zich er voor inzet om de opstand van de aanhangers van de nieuwe leer ... »
 
 
 
 
 

Griezelpap en prutspinazie
Griezelpap en prutspinazie
Ze gaan met vakantie! Bart en zijn zus Marjet kijken ervan op als hun dokter vertelt dat ze een tijdje naar een koloniehuis mogen. Daar, dicht bij de duinen ... »
 
 
 
 
 

Wapens in e Westhoek
Wapens in e Westhoek
Sander en Rhodé zijn met hun ouders en hun vriend Michiel op vakantie in België. Vader wil dat de kinderen iets leren over de Eerste Wereldoorlog, maar nie... »
 
 
 
 
 

Beeldenstorm!
Beeldenstorm!
Als de landvoogdes van de Nederlanden de strenge vervolging van de protestanten tijdelijk verzacht, heerst er rust en vrede in de stad waar Andries, Alijt, D... »