Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Écht ondernemen
Écht ondernemen
“Leer hoe je niet in een paar weken tijd van duizend euro omzet naar een miljoen gaat, maar hoe je kunt ondernemen op je eigen voorwaarden. Claim je identi... »
 
 
 
 
 

Het Bestsellerboek
Het Bestsellerboek
Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat sommige boeken boven in de bestsellerlijsten komen, en vervolgens binnen no time weer weggezakt zijn? Hoeveel boeken... »
 
 
 
 
 

Wetboek voor bloggers
Wetboek voor bloggers
Een (papieren) boek over bloggen? Ja!We bloggen meer dan ooit. Een deel van ons leven speelt zich online af. Mogelijkheden en problemen die we offline al had... »
 
 
 
 
 

Wetboek voor bloggers
Wetboek voor bloggers
Wetboek voor Bloggers - studie editie is een boek voor studenten en professionals die meer willen weten over intellectueel eigendomsrecht of daarmee te maken... »
 
 
 
 
 

Wetboek voor webwinkels
Wetboek voor webwinkels
In de periode van 2007 tot 2015 zijn het aantal webwinkels vervijfvoudigd. Ook de omzet van webwinkels blijft maar groeien met in 2015 zo'n 25-30%. Tegelijke... »
 
 
 
 
 

#contentrecht
#contentrecht
Het internet bestaat niet zonder content. Bijna iedere dag publiceren, delen en gebruiken we teksten, foto’s en ander materiaal, van onszelf en van anderen... »
 
 
 
 
 

#contentrecht
#contentrecht
Het internet bestaat niet zonder content. Bijna iedere dag publiceren, delen en gebruiken we teksten, foto's en ander materiaal, van onszelf en van anderen. ... »