Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ice Princess
Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van haar Fjällbacka-serie verkoch... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin 2+1 actie 2013
Zeemeermin 2+1 actie 2013
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collega's levert niets op. Vier maanden later wordt de man a... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek toe... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden ... »
 
 
 
 
 

The Preacher
The Preacher
 »
 
 
 
 
 

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

The Drowning
The Drowning
 »