Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zilveren vleugels
Zilveren vleugels
Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieu... »
 
 
 
 
 

Crímen en directo
Crímen en directo
 »
 
 
 
 
 

Cultus
Cultus
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
 »
 
 
 
 
 

Koekoeksjong
Koekoeksjong
Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Baue... »
 
 
 
 
 

Las hijas del frío
Las hijas del frío
 »
 
 
 
 
 

Zeemeermin 2+1 actie 2013
Zeemeermin 2+1 actie 2013
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collega's levert niets op. Vier maanden later wordt de man a... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »