Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Sweet Basics Hoe maak je ijsbonbons, truffels en petit fours? Wat is het geheim van een echte crème brûlée? Verras en verbaas vrienden en familie met het lekkerste geb... »
Asian Basics Alles, was man braucht für das yin und yang in der Küche »
Basic Italian Authentieke Italiaanse recepten smakelijk en snel op tafel. Na het succesvolle Basic Cooking een nieuw deel in deze reeks. Tagliatelle al ragú, saltimbocca,... »
Indian de heerlijkste gerechten uit het kruidenparadijs »
De Zuid-Italiaanse keuken <p>Breng de zuiderse zon in uw keuken en op tafel met dit sfeervolle Zuid-Italiaanse kookboek!</p><p></p><p>Zuid-Italië! Alleen de naam al zorgt voor beelde... »
De Frans-Mediterrane Keuken <p>Een culinaire reis langs de Côte d'Azur, de Provence en de Languedoc-Roussillon.</p><p></p><p>De Frans-mediterrane kust is ongeveer 540 kilometer lang: v... »
Oriental Basics Alles, was man braucht, um zauberhaft zu kochen »
De Toscaanse keuken <p>Een culinaire reis langs Toscane, Umbrië en Le Marche. </p><p></p><p>We kennen Toscane met zijn zonovergoten olijfbomen, geurige cipressen, heerlijke... »
Fish Basics Fish Basics
Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken school,... »