Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pallas 1
Pallas 1
 »
 
 
 
 
 

Compendium CE Grieks
Compendium CE Grieks
Uitgangspunten<br/>Het Compendium Grieks is als hulp bedoeld voor gebruikers van het woordenboek Muller-Thiel. Het bevat een gedeelte van het Eisma-woordenbo... »
 
 
 
 
 

1
1
Inhoud<br/>Het docentenboek bevat:<br/>- Didactische handreikingen<br/>- Een werkvertaling van de Griekse teksten<br/>- Antwoorden op de vragen en opdrachten... »
 
 
 
 
 

3
3
Romeinse literatuur »
 
 
 
 
 

Blijvende erfenis
Blijvende erfenis
De antieke Grieken hebben in hun meer dan duizendjarige geschiedenis genoten van hun vertellingen over goden, helden en mensen. De generaties na hen namen di... »
 
 
 
 
 

De macht van Eros . Symposium
De macht van Eros . Symposium
In 416 voor Christus is de wereldstad Athene haar tijd in één opzicht duizenden jaren vooruit: openlijke seksualiteit tussen mannen wordt er normaal gevond... »
 
 
 
 
 

Synopsis
Synopsis
Inhoud De Griekse goden en hun voortleven De Griekse kunst architectuur beeldhouwkunst en vaasschilderkunst De Romeinse kunst architectuur schilderkunst reli... »
 
 
 
 
 

Stephanos
Stephanos
een bloemlezing uit de Anthologia Graeca teksten en aantekeningen »
 
 
 
 
 

Olympische Spelen
Olympische Spelen
Sport is een sleutel tot de Griekse cultuur. Sportbeoefening was een zeer belangrijk onderdeel van de opvoeding van de Griekse jeugd, zij vormde de basis voo... »
 
 
 
 
 

Vox
Vox
Opzet Vox bestaat uit twee basiswoordenlijsten met ca. 1.500 woorden. De praktijk wijst uit dat de norm van het aantal woorden voor Latijn van ca. 1.500 1.8... »