Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

4
4
Latijnse grammatica »
 
 
 
 
 

Logos
Logos
Doelgroep<br/>Logos is bedoeld voor de leerlingen in de bovenbouw van het VWO.<br/><br/>Opzet<br/>Logos bevat een basiswoordenlijst die voor het grootste dee... »
 
 
 
 
 

Socrates
Socrates
n het docentenboek zijn opgenomen:<br/><br/>- de volledige uitwerking van de antwoorden op de vragen en opdrachten;<br/>- een werkvertaling voor de leerlinge... »
 
 
 
 
 

3
3
Pallas 3 Griekse literatuur 2e druk vormt de afronding van de Griekse leergang Pallas. In het boek zijn zowel teksten opgenomen die geschikt worden geacht al... »
 
 
 
 
 

Plato set
Plato set
Opzet<br/>Het boek is een volledige uitwerking van de syllabus Grieks voor het examen van 1998 en bestaat uit een tekst- en hulpboek.<br/><br/>Inhoud<br/>Tek... »
 
 
 
 
 

Plato
Plato
 »
 
 
 
 
 

Compendium CE Grieks
Compendium CE Grieks
Uitgangspunten<br/>Het Compendium Grieks is als hulp bedoeld voor gebruikers van het woordenboek Muller-Thiel. Het bevat een gedeelte van het Eisma-woordenbo... »
 
 
 
 
 

Wraak en verdriet
Wraak en verdriet
In het docentenboek zijn opgenomen:<br/>- de volledige uitwerking van de antwoorden op de vragen en opdrachten<br/>- een werkvertaling voor de leerlingen<br/... »
 
 
 
 
 

3
3
Inhoud<br/>Het docentenboek bevat:<br/>- De werkvertalingen van alle Griekse teksten uit het tekstboek<br/>- Alle antwoorden op de vragen en opdrachten<br/>-... »