Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geavanceerd ChatGPT
Geavanceerd ChatGPT
<p><b>“ChatGPT is voor velen al het dagelijkse hulpje bij allerhande taken. Met dit boek haal je nog veel meer uit deze fascinerende technologie.”</b></p... »
 
 
 
 
 

Windows 10
Windows 10
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.</b></p><p>Windo... »
 
 
 
 
 

De surface-tablet
De surface-tablet
In de strijd om de gunst van de consument heeft Microsoft een eigen tablet ontwikkeld: de Surface. De Surface is een veelzijdige tablet, voorzien van Windows... »
 
 
 
 
 

Kunstzinnige intelligentie
Kunstzinnige intelligentie
<p>Midjourney, Stable Diffusion, DALL-E, Firefly… het zijn namen van AI-software (kunstmatige intelligentie) die opeens gemeengoed zijn. Met deze op genera... »
 
 
 
 
 

Windows 7
Windows 7
Sneller dan verwacht heeft Windows Vista een krachtige opvolger: Windows 7. Dit nieuwe besturings-programma van Microsoft is veiliger, stabieler, krachtiger ... »
 
 
 
 
 

Leer jezelf SNEL... Windows 10
Leer jezelf SNEL... Windows 10
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</b></p><p>Win... »
 
 
 
 
 

Windows 8.1
Windows 8.1
Windows 8.1 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan worden. Windows 8.1 is de eerste bel... »