Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voltooid verleden
Voltooid verleden
Jonas Mast is na vele jaren uit Ohio teruggekeerd in Lancaster Country en heeft Leah Ebersol gezegd dat hij nog steeds van haar houdt. Alle gevoelens die Le... »
 
 
 
 
 

Dochters van het verbond
Dochters van het verbond
Pennsylvania, 1946. In de kleine gemeenschap Gobbler’s Knob leven de Amish een teruggetrokken bestaan en hebben weinig contact met de ‘Englischer’ om hen ... »
 
 
 
 
 

Verstoten
Verstoten
Katie Lapp, een jonge Amish vrouw, doet haar best zich te houden aan de strenge regels en tradities van gemeenschap, maar dat valt zwaar. Altijd verlangt ze... »
 
 
 
 
 

Annie's People Pack
Annie's People Pack
The Brethren / the Preachers Daughter / the Englisher »
 
 
 
 
 

Fiddlesticks
Fiddlesticks
Book 11 »
 
 
 
 
 

Een nieuw begin
Een nieuw begin
'Ik wilde dat er iets was wat ik kan doen,' zei nicht Verena, en toen brak haar stem.'Maar wat?' fluisterde Susie, terwijl ze over haar ogen veegde. 'De jong... »
 
 
 
 
 

The Thorn
The Thorn
The Thorn »
 
 
 
 
 

De broeders
De broeders
Annies Volk - Annie Zook is ten einde raad. Ze kan haar keuze niet langer uitstellen: ze moet nu beslissen of ze wel of niet wil toetreden tot de Amish kerk.... »
 
 
 
 
 

Geheimenis
Geheimenis
Bij Grace Byler thuis wemelt het van de geheimen. Wanneer haar moeder plotseling het Amish gezin verlaat, zakt de grond onder Grace's voeten weg.Nieuwe serie... »