Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kleine heks
De kleine heks
Als Liesbeth de zolder bij haar oma onderzoekt, ontdekt ze een vreemd boek. Ze slaat de pagina's om en ontdekt dat haar oma een heks was. Maar als haar oma e... »
 
 
 
 
 

Ondine
Ondine
Ridder Hans trekt door het Zwarte Woud. Hij krijgt een bed en eten bij een oud visserskoppel. Hij maakt kennis met hun vreemde dochter Ondine. Hij wordt verl... »
 
 
 
 
 

Verliefde vlinders
Verliefde vlinders
Op haar veertiende verjaardag moet Naoko van haar vader naar de grootstad Kyoto, om er een traditionele opleiding te krijgen en een fatsoenlijke jongedame te... »
 
 
 
 
 

Swinging Christmas
Swinging Christmas
Robin, een jongen met een vage angst voor boeken, ontmoet de oude Bernard, die leeft van zijn herinneringen. De man laat de jongen jazz ontdekken en leert he... »
 
 
 
 
 

Een melodie van ijzer en staal
Een melodie van ijzer en staal
Een muzikaal sprookje waarin de jonge Alexander een beeldschoon zigeunermeisje ontmoet en ontdekt dat hij een bijzondere gave heeft voor muziek.<br/><br/>Dit... »
 
 
 
 
 

Cherry and Olive
Cherry and Olive
Cherry and Olive »
 
 
 
 
 

Madame Butterfly
Madame Butterfly
Een magistraal boek van Benjamin Lacombe.Benjamin Lacombe brengt met dit prachtige boek het onvergetelijke verhaal van Madame Butterfly, waarin de onuitgespr... »
 
 
 
 
 

Lisbeth und das Erbe der Hexen
Lisbeth und das Erbe der Hexen
Lisbeth, die kleine Hexe / Hexenalmanach »