Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Holebi - boys en sensuality
Holebi - boys en sensuality
Meer en meer zien we mensen weer als individuen en gevoelens als een aangename warmte die we samen met iemand kunnen delen. Ogen die stralen van geluk bij ee... »
 
 
 
 
 

Eenzaam ik wil het niet
Eenzaam ik wil het niet
Slechts zij die zich om welke reden dan ook in een situatie bevinden waaraan een ander zich niet meer stoort, beseffen ten gronde waarom eenzaamheid een kwaa... »
 
 
 
 
 

Mijn droom mijn hoop
Mijn droom mijn hoop
Velen onder ons worden vroeg of laat geconfronteerd met situaties die hen het leven wat bemoeilijken, met dagen van duister, waar we zoeken naar een uitweg. ... »
 
 
 
 
 

Geboorte van een kind
Geboorte van een kind
Geluk ligt niet voor het rapen, tevredenheid evenmin Toch zijn er momenten dat het plaatje helemaal klopt Dat je voelt dat het goed is, zo ook v... »
 
 
 
 
 

Zomaar voor jou
Zomaar voor jou
The Living Barts Poetâ s SocietyMet literaire wensen diepe verlangens, warm en stille dromen. Dichterlijke vorm van leven boven dit bestaand en arme heden.... »
 
 
 
 
 

Ik hou van je
Ik hou van je
Ademloos, verward, verlegen maar o zo verliefd, meer dan in woorden, meer dan in gebaar, je hart maakt bokkesprongen, je mond zakt een klein beetje open, je ... »
 
 
 
 
 

Vechten voor je geluk
Vechten voor je geluk
Wie kent niet de druk de ernst van t leven, wie wenst zich geen beter dan dit arm en wrede heden. Zijn we niet allen zoekende naar een weg die mooier, zachte... »
 
 
 
 
 

Afscheid waarom
Afscheid waarom
Barts tracht een schouder te bieden voor hen die door een dal van droefenis gaan. Vroeg of laat worden we immers allen geconfronteerd met het sterfelijke van... »
 
 
 
 
 

Een vriend een metgezel
Een vriend een metgezel
Wat is een vriend, wat heb je aan een vriend, heb je wel vrienden nodig. Af en toe bevragen we t ons wel eens. De dagen dat we zelf een conflict beleven met ... »
 
 
 
 
 

Zeg het met n bloemetje
Zeg het met n bloemetje
Zwijgzaam, verlegen staar ik naar de vraag in je lieve blik. Ik wil je antwoorden maar de adem stokt in m n keel. Ik wil je verhalen over een toekomst, mijn ... »