Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Endstra-tapes
De Endstra-tapes
In 2003 voerde de Amsterdamse vastgoedmagnaat Willem Endstra, die bekend stond als witwasser voor zware criminelen,in het diepste geheim vijftien lange gespr... »
 
 
 
 
 

De dominee
De dominee
Klaas Bruinsma werd in 1991 voor het Amsterdamse Hilton Hotel geliquideerd. Bruinsma begon midden jaren zeventig op kleine schaal te handelen in hasj. Eind j... »
 
 
 
 
 

Onderwereld pr.
Onderwereld pr.
hoe de misdaad de media manipuleert. De onderwereld doet al sinds jaar en dag aan public relations. De... »
 
 
 
 
 

Onderwereld zomer
Onderwereld zomer
ebook-actie. »
 
 
 
 
 

Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster
Biografie van het 'gevaarlijkste wijf' van Amsterdam ***** Hoerenmadam en prostituee Adriana Valkenburg (Schiedam, 1894) was in de jaren twintig en dertig ee... »
 
 
 
 
 

Riphagen
Riphagen
Het ware verhaal van Dries 'Al Capone' Riphagen. Filmpremière op Nederlands Film Festival.Dries 'Al Capone' Riphagen, in de jaren dertig een leidende figuur... »
 
 
 
 
 

Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster<br/>Bart Middelburg<br/>Samenvatting<br/><br/>Een even schokkend als fascinerend boek over de vooroorlogse Amsterdamse penoze, de Jod... »
 
 
 
 
 

Standplaats Nederland
Standplaats Nederland
De georganiseerde misdaad is wereldwijd actief, maar heeft altijd een lokale basis. Elke wereldstad heeft haar eigen criminele milieu. De penoze in Amsterdam... »
 
 
 
 
 

Hells Angels
Hells Angels
Kwajongens zijn het nog,de leden van de straatbende die aan het einde van de jaren zestig Amsterdam-Oost onveilig maken. Ze sleutelen samen aan hun brommers ... »
 
 
 
 
 

Riphagen
Riphagen
'Al Capone' Riphagen, een van Nederlands grootste oorlogsmisdadigers... »