Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achter gesloten deuren
Achter gesloten deuren
dwarsligger® 431Iedereen leest ‘Achter gesloten deuren’ van BA Paris, de nieuwe sensatie uit Engeland. Voor de lezers van ‘Het meisje in de trein’ e... »
 
 
 
 
 

Achter gesloten deuren
Achter gesloten deuren
<p><em>Achter gesloten deuren </em>van B.A. Paris lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. <em>Achter gesloten... »
 
 
 
 
 

Gebroken DL
Gebroken DL
dwarsligger 474 BA Paris GebrokenNa het grote succes van ‘Achter gesloten deuren’ bevestigt BA Paris met ‘Gebroken’ haar status als queen of domestic... »
 
 
 
 
 

Breng me terug
Breng me terug
<p><em>Breng me terug</em> is een thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van <em>Achter gesloten deuren </em>en <em>Gebroken</em>.</p><p>Een jong s... »
 
 
 
 
 

De gevangene
De gevangene
<p>B.A. Paris, de auteur van de internationale bestseller <em>Achter gesloten deuren</em>, is terug! Met een waanzinnig meeslepende thriller met duistere geh... »
 
 
 
 
 

De therapeut
De therapeut
<p><em>De therapeut</em> is de nieuwe thriller van BA Paris, bestsellerauteur van <em>Achter gesloten deuren</em>, <em>Gebroken </em>en <em>Breng me terug</e... »
 
 
 
 
 

Het dilemma
Het dilemma
<p>In <em>Het dilemma</em> van BA Paris geeft Livia een groot feest ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag. Ze droomt er al van sinds haar bescheiden... »
 
 
 
 
 

De gast - special Vriendenloterij
De gast - special Vriendenloterij
<p><strong>Een ongenode gast rakelt het verleden op. Want iedereen heeft wel iets te verbergen…</strong></p><p>Wanneer Iris en Gabriel terugkeren van vakan... »
 
 
 
 
 

Gebroken - special Primera/Kruidvat
Gebroken - special Primera/Kruidvat
<p>B.A. Paris schreef met <em>Gebroken </em>een waardige opvolger van <em>Achter gesloten deuren</em>. Paris is een auteur van wereldformaat en heeft haar st... »