Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vertrouw op je kracht
Vertrouw op je kracht
Crises horen bij het leven. Ze kunnen je in elke levensfase treffen en je confronteren met je diepste zorgen en angsten. Veel mensen verliezen de moed en hun... »
 
 
 
 
 

Food
Food
Een prachtig uitgegeven boek dat in heldere taal ingaat op de ingrediënten die u in de diverse internationale keukens tegenkomt. Geïllustreerd met honderde... »
 
 
 
 
 

India
India
geschiedenis en cultuurschatten van een oude beschaving. India. Geschiedenis en cultuurschatten van een oude beschaving. Maria... »
 
 
 
 
 

O
O
De roman die vriend én vijand verbaastO is een actuele roman vol politieke intriges gebaseerd op het leven van president Obama. O laat zien hoe de president... »
 
 
 
 
 

Geïllustreerde atlas van het menselijk lichaam
Geïllustreerde atlas van het menselijk lichaam
De Geïllustreerde atlas van het menselijke lichaam is een onmisbaar naslagwerk voor het hele gezin, waarin wordt uitgelegd hoe het lichaam is opgebouwd en h... »
 
 
 
 
 

Prisma kindertaalcursus Spaans
Prisma kindertaalcursus Spaans
Alles wat kinderen nodig hebben om snel een taal te leren!<br/><br/><br/>Deze nieuwe serie Prisma taalcursussen voor kinderen maakt kinderen vanaf 7 jaar bek... »
 
 
 
 
 

Alles wat je altijd al wilde weten over het leven
Alles wat je altijd al wilde weten over het leven
Duik in de indrukwekkende wereld van religie, psychologie, spiritualiteit en mystiek. Inspireer jezelf, verlicht je geest, geef je lichaam energie en laat je... »
 
 
 
 
 

WOW!
WOW!
WOW! staat boordevol fascinerende weetjes en feitjes. Door de spectaculaire fotografie, de originele lay-out en de veelheid aan onderwerpen is deze encyclope... »
 
 
 
 
 

Elizabeth Davids beste recepten
Elizabeth Davids beste recepten
E L I Z A B E T H D A V I D introduceerde vlak na de Tweede Wereldoorlog zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van deze v... »
 
 
 
 
 

Sweet Basics
Sweet Basics
Hoe maak je ijsbonbons, truffels en petit fours? Wat is het geheim van een echte crème brûlée? Verras en verbaas vrienden en familie met het lekkerste geb... »