Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dieren
Dieren
Maak kennis met het grote dierenrijk tot in de kleinste details, van minuscule sponzen en wormen tot grote, intelligente apen. Ontdek hoe vogels, vleermuizen... »
 
 
 
 
 

Orang oetans
Orang oetans
Ontdek de fascinerende wereld van de orang-oetan. Lees hoe deze slimme mensapen nesten bouwen, met elkaar communiceren en hun jongen verzorgen. In dit boek m... »
 
 
 
 
 

Vietnam & Angkor Wat
Vietnam & Angkor Wat
<strong> Oeroude pagodes</strong>Zowel een bezoek aan het aantrekkelijke Hanoi in het noorden, met zijn typische mix van Franse koloniale invloed en Vietname... »
 
 
 
 
 

Olifanten
Olifanten
Weet jij hoe olifanten eten?
Weet jij op welke leeftijd een babyolifant leert om zijn slurf te gebruiken?
Weet jij in welke werelddelen olifanten leven?

Het... »
 
 
 
 
 

Olifanten
Olifanten
Ontdek de fascinerende wereld van de olifanten. Lees waar olifanten leven, wat ze eten en hoe ze voor hun jongen zorgen. In dit boek maak je kennis met deze ... »
 
 
 
 
 

Luipaarden
Luipaarden
Ontdek de mysterieuze wereld van het luipaard, een van de snelste dieren ter wereld. Lees hoe ze jagen, in bomen slapen en voor hun welpen zorgen. In dit boe... »
 
 
 
 
 

Robben
Robben
Ontdek de geheime wereld van de robben. Deze vreemd uitziende dieren hebben enkele geweldige aanpassingen waarmee ze zowel op het land als in het water kunne... »
 
 
 
 
 

IJsberen
IJsberen
Maak kennis met de reuzen van het Noordpoolgebied! Maar wees voorzichtig. IJsberen zien er schattig uit, maar kunnen heel fel zijn wanneer ze verstoord worde... »
 
 
 
 
 

Drawing
Drawing
The Head - Learn The Classical Approach Step By Step »
 
 
 
 
 

Krokodillen
Krokodillen
Ontdek de verbazingwekkende wereld van de krokodillen, de grootste reptielen op aarde. Wist je dat krokodillen als levende dinosaurussen worden gezien? En da... »