Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ziek zijn is een keuze
Ziek zijn is een keuze
Van droombaan naar nachtmerrie, en dan nog werkelijk gebeurd ook.<br/><br/>In zijn nieuwste boek 'Ziek zijn is een keuze' vertelt Arwout van Loon het verhaal... »
 
 
 
 
 

DE RIDDERRING
DE RIDDERRING
Als Roef vijftien geworden is gaat hij volgens de traditie zijn diensten aanbieden aan de Heer van Dagt. Omdat hij niet de enige is en de andere jongens een ... »
 
 
 
 
 

De Bekerbron
De Bekerbron
Een Arthurvertelling Voor Jong En Oud »
 
 
 
 
 

De magische vakantie van Pieter Harris
De magische vakantie van Pieter Harris
In verband met de remigratie van het gezin vanuit Nieuw-Zeeland is Pieter Harris vooruitgestuurd om bij zijn oom en tante de zomervakantie door te brengen. P... »
 
 
 
 
 

1A
1A
Het leerboek Kwantum 1A is bestemd voor het eerste leerjaar van de tweede graad met 2 uur fysica per week. Het is volledig herwerkt en aan het nieuwe leerpla... »
 
 
 
 
 

Herborch
Herborch
 »
 
 
 
 
 

De pythagoras profetie
De pythagoras profetie
Het is december 2004. Leon is één van de laatste studenten<br/>Geodesie aan de TU Delft. Hij wordt door Chris, een oude vriend uit<br/>de middelbareschoolt... »
 
 
 
 
 

De Broche
De Broche
 »
 
 
 
 
 

De Beker
De Beker
 »
 
 
 
 
 

Else
Else
De inspiratie voor dit verhaal is voortgekomen uit de documentaireserie 'De Gouden Eeuw' van Hans Goedkoop uitgezonden door de NTR. In de aflevering over imm... »