Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

IV
IV
MET NIEUWE ONTKNOPINGIn deze ijzingwekkende thriller gaat Elsa op zoek naar de moordenaar van haar vader. Ze komt tot de ontdekking dat hij op het spoor was ... »
 
 
 
 
 

Magnus
Magnus
Wanneer Merlijn Kaiser hoort dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven worden gedaan met zijn creditcard, besluit hij zijn koffer te pakken en amateurde... »
 
 
 
 
 

Gekrenkt en hongerig
Gekrenkt en hongerig
'Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?'
Voor de jubileumeditie van Das Magazin spitten achtentwintig schrijvers hun zolders, oud... »
 
 
 
 
 

Magnus
Magnus
Wanneer Merlijn Kaiser hoort dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven worden gedaan met zijn creditcard, besluit hij op onderzoek uit te gaan en boekt ... »
 
 
 
 
 

Gekrenkt & hongerig
Gekrenkt & hongerig
 »
 
 
 
 
 

Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend
Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend
Er zit een meisje op het bed van Benjamin. Ze is meegelopen naar zijn hotelkamer in Barcelona en ze lijkt niet van plan weg te gaan. En dat terwijl zijn vroe... »
 
 
 
 
 

Gekrenkt & hongerig
Gekrenkt & hongerig
'Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?' Voor de jubileumeditie van Das Magazin spitten achtentwintig schrijvers hun zolders, oud... »
 
 
 
 
 

IV
IV
NU MET NIEUWE ONTKNOPINGWinnaar Crimezone Debuutprijs 2013In deze ijzingwekkende thriller gaat Elsa op zoek naar de moordenaar van haar vader. Ze komt tot de... »
 
 
 
 
 

Magnus
Magnus
dwarsligger 503 Arjen Lubach MagnusBekend van Zondag met LubachWanneer Merlijn Kaiser hoort dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven worden gedaan met ... »
 
 
 
 
 

Stoorzender
Stoorzender
In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland... »