Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een hele kunst...
Een hele kunst...
Kunst is niet zomaar een paar kloddertjes verf op een doek, wat letters in een boek of losse muzieknoten in een compositie. Arend van Dam en Alex de Wolf heb... »
 
 
 
 
 

Overal en ergens
Overal en ergens
<p>Nederland is meer dan klompen, kaas en tulpen. <em>Overal en ergens...</em> reist door de twaalf provincies en vertelt over alles wat ons land zo bijzonde... »
 
 
 
 
 

Lang geleden
Lang geleden
<h2>Everseller van Zilveren Griffel-winnaar Arend van Dam!</h2><p>De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te mo... »
 
 
 
 
 

In een land hier ver vandaan ...
In een land hier ver vandaan ...
<p><em>In een land hier ver vandaan...</em> bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals d... »
 
 
 
 
 

Op stap met oma
Op stap met oma
Loes gaat met oma naar het park. Ze voeren de eendjes, vinden de veer van een duif en doen de kippendans. Weer thuis timmeren ze samen een vogelhuisje, en...... »
 
 
 
 
 

Het boek van Leo
Het boek van Leo
<p>Leren lezen met de AVI-boeken van Arend van Dam</p><p>Veilig en goed leren lezen met de makers van <em>Lang geleden…</em> Speciaal voor leerlingen van g... »
 
 
 
 
 

De bromvliegzwaan
De bromvliegzwaan
<h1>Een grappig boek over taal van meesterverteller Arend van Dam</h1><p>In <em>De bromvliegzwaan</em> neemt Arend van Dam je mee op reis, de taal achterna. ... »
 
 
 
 
 

Het goud van Suriname
Het goud van Suriname
'Straks komen we bij de eerste waterval!', roept oom Frank.<br/>Hij laat een plattegrond zien.<br/>Met zijn vinger wijst hij aan waar ze zijn.<br/>'Armina', ... »
 
 
 
 
 

He, wat gek een fietsenrek!
He, wat gek een fietsenrek!
<h4>Het boek voor alle kinderen die tanden wisselen</h4><p>Hugo heeft een losse tand. Iedereen is blij voor hem. En Hugo zelf? Die wil zijn tand niet kwijt. ... »
 
 
 
 
 

De schat van Klaas Kompaan
De schat van Klaas Kompaan
<h1>Zelf lezen over een échte piraat met Arend van Dam! </h1><h2>Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 4 - AVI M4</h2><p><em>De schat... »