Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De reis naar Sachalin
De reis naar Sachalin
Met een nawoord van Frank WestermanIn april 1890 vertrekt Anton Tsjechov naar Siberië en het eiland Sachalin, dat in het uiterste oosten van Rusland ligt. ... »
 
 
 
 
 

Wat zag hij?
Wat zag hij?
Schrijvers die de kneepjes van het griezelvak kennen houden u uren, dagen- en nachtenlang in hun greep!Wat zag hij?Het huis,De moord,De man uit de neus,Lief ... »
 
 
 
 
 

Verzamelde Verhalen 1895-1903
Verzamelde Verhalen 1895-1903
Dit vijfde en laatste deel van de verzamelde verhalen van Tsjechov, in de meesterlijke nieuwe vertaling van Tom Eekman, Aai Prins en Anne Stoffel, bevat zijn... »
 
 
 
 
 

Misdaad en méér
Misdaad en méér
Fluister langzaam: "Ed McBain..." en ervaar hoe het kippenvel op uw armen rijst. »
 
 
 
 
 

De kus
De kus
Tsjechovs De kus, drie liefdesverhalen verschijnt tegelijk met de uitlevering van de eerste tien rb - delen die van 15 februari t/m 30 april 2013 voor de een... »
 
 
 
 
 

Oom Wanja
Oom Wanja
 »
 
 
 
 
 

De dertig beste verhalen
De dertig beste verhalen
Tsjechov is na Shakespeare de belangrijkste en meest gespeelde toneelschrijver van Europa. Als verhalenverteller is hij de eerste onder zijns gelijken. In sc... »
 
 
 
 
 

Gerard Lodder leest
Gerard Lodder leest
De meesters van het griezelgenre spannen samen om u het slapengaan onmogelijk te maken. Met dank aan Gerard Lodder. Wat zag hij?De begrafenis van John Marten... »