Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onvoorwaardelijk
Onvoorwaardelijk
De 41-jarige Jet, heeft 8 jaar lang voor haar man gezorgd die, na een hersen bloeding, licht afhankelijk van haar is geworden. Als hij wat beter uit de voete... »
 
 
 
 
 

Kiezen zonder delen
Kiezen zonder delen
Het gaat over levensbeĆ«indiging, een precair onderwerp; we praten liever niet over onze laatste levensfase. Mensen gaan gesprekken hierover uit de weg omdat... »
 
 
 
 
 

Het verzwegen verleden
Het verzwegen verleden
Terug naar de roots van hun Belgische moeder die haar verleden altijd min of meer verborgen heeft gehouden, vormt het kernpunt van deze roman dat zich geheel... »
 
 
 
 
 

Wat overblijft
Wat overblijft
Loes is getrouwd met een ex-zeeman, die thuis van zijn pensioen geniet. Hij doet de huishouding, omdat Loes hele dagen werkt op het stadhuis. Zo aan de buite... »
 
 
 
 
 

Het laatste jaar
Het laatste jaar
 »
 
 
 
 
 

Het zesde gebod
Het zesde gebod
Gij zult geen onkuisheid begaan. Het zesde gebod. Maar blijkbaar gold dit gebod niet voor de priester met wie de dertienjarige Paul in de vijftiger jaren te ... »
 
 
 
 
 

Een kwestie van geluk
Een kwestie van geluk
Paniek! Zojuist heeft zich in haar huis iets vreselijks afgespeeld. De man, met het dwingerig karakter, is niet meer. Ze heeft zich van hem ontdaan. Niet exp... »
 
 
 
 
 

Compassie
Compassie
 »
 
 
 
 
 

De bekentenis
De bekentenis
 »