Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Welkom allemaal
Welkom allemaal
Binnenkort is er een grote show in het Roversbos. Aan de hoge uitkijktoren hangt al een mooi spandoek: Welkom allemaal op de Toon-Maar-Wat-Je-Kan-Show! Maar ... »
 
 
 
 
 

In rep en roer
In rep en roer
De kinderen smokkelen stiekem spullen van hun papa mee naar school (een schoen, een muts, een pet). De papa’s willen er meer over weten. Ze gaan een kijkje ... »
 
 
 
 
 

Geef me de vijf
Geef me de vijf
Dino Max is ziek. Om beter te worden moet hij bananen eten … maar Jana en Juul kunnen nergens bananen vinden, en vroeger lag het hele eiland er vol mee. Al... »
 
 
 
 
 

Haar op je tanden
Haar op je tanden
 »
 
 
 
 
 

Een mooi paar
Een mooi paar
 »
 
 
 
 
 

Avonturen op school
Avonturen op school
Bundel met 10 verhalen in leesniveau AVI 3 en AVI 4 / AVI M4 over het dagelijks leven op school in de winter en de lente (van januari tot het einde van het s... »
 
 
 
 
 

Kopje-onder
Kopje-onder
 »
 
 
 
 
 

De verrassing
De verrassing
Nana woont samen met tante Dora en de drie rovers Niek, Viek en Riek in het roversbos. De dieren zijn haar beste vrienden, maar vandaag heeft niemand tijd vo... »
 
 
 
 
 

Okki
Okki
 »
 
 
 
 
 

Waar is het nest?
Waar is het nest?
Nana en haar tante zijn onderweg met hun woonwagen. De wind steekt plots op. Het wordt een echte windhoos. Ze moeten schuilen en gaan het bos in, ook al krak... »