Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Steenrijk - grote letter uitgave
Steenrijk - grote letter uitgave
Van een ongedwongen werksfeer is geen sprake meer als administratief medewerkster Suzanne, Suus voor intimi, in korte tijd ongewild getuige is van vreemde ge... »
 
 
 
 
 

Liefs uit Luxor
Liefs uit Luxor
Tussen twee vluchten in verblijft stewardess Merel met de voltallige bemanning in een luxe hotel in Sharm el-Sheikh. De badplaats aan de Rode Zee is voor haa... »
 
 
 
 
 

Steenrijk
Steenrijk
Van een ongedwongen werksfeer is geen sprake meer als administratief medewerkster Suzanne in korte tijd ongewild getuige is van vreemde ge­beurtenissen op d... »
 
 
 
 
 

Liefs uit Luxor
Liefs uit Luxor
Tussen twee vluchten in verblijft stewardess Merel met de voltallige<br/>bemanning in een luxe hotel in Sharm el-Sheikh. De badplaats aan de<br/>Rode Zee is ... »
 
 
 
 
 

Kiezen of delen
Kiezen of delen
De 29-jarige tandartsassistente Isabel voelt zich in de steek gelaten. Haar oudere vriend Joost wil met haar samenwonen, maar Isabel twijfelt over haar relat... »
 
 
 
 
 

Steenrijk
Steenrijk
Van een ongedwongen werksfeer is geen sprake meer als administratiefmedewerkster Suzanne, Suus voor intimi, in korte tijd ongewild getuigeis van vreemde gebe... »
 
 
 
 
 

Liefs uit Luxor - grote letter uitgave
Liefs uit Luxor - grote letter uitgave
Tussen twee vluchten in verblijft stewardess Merel met de voltallige bemanning in een luxe hotel in Sharm el Sheikh. De badplaats aan de Rode Zee is voor haa... »