Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Afghanistan-missie
De Afghanistan-missie
'Vandaag zou wel eens de laatste dag van mijn leven kunnen zijn '

Sergeant Dave Henley is met het 1ste peloton van R-compagnie op missie in de provincie Hel... »
 
 
 
 
 

De sluipschutter
De sluipschutter
Wanneer geheim agent Nick Stone in Londen plotseling een moordaanslag afbreekt als hij beseft wie het doelwit is, stellen zijn opdrachtgevers hem een huiveri... »
 
 
 
 
 

Red Notice
Red Notice
 »
 
 
 
 
 

Dag van bevrijding
Dag van bevrijding
November 2001. Een Zodiac-rubberboot maakt zich vlak voor de Noord-Afrikaanse kust los van een onderzeeĆ«r. De laatste klus voor CIA-agent Nick Stone lijkt n... »
 
 
 
 
 

Doodse stilte
Doodse stilte
In 1993 is Nick Stone samen met een team specialisten wekenlang undercover in Bogota en de jungle van Colombia. Zijn missie: het opsporen van de meest beruch... »
 
 
 
 
 

Crossfire
Crossfire
Bodyguarding a TV crew on the streets of war-torn Basra, ex-deniable... »
 
 
 
 
 

Avenger
Avenger
Danny and Elena are now working for the Firm desperately attempting to trackdown the vengeanceseeking Black Star before more Angels of Death suicidebombers a... »
 
 
 
 
 

Total control
Total control
Nadat Nick Stone in de jaren tachtig betrokken raakte bij een levensgevaarlijke schietpartij met drie IRA-terroristen in Gibraltar, heeft hij de Special Air ... »
 
 
 
 
 

War Torn 2
War Torn 2
Like its predecessor, the title is at once a gritty,... »
 
 
 
 
 

Onbreekbare eenheid
Onbreekbare eenheid
In 1983 wordt Andy McNab ingedeeld bij B Squadron, een van de vier Sabre Squadrons van de SAS. Als groentje voegt hij zich in de Maleise jungle bij een bijzo... »