Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droomvlucht
Droomvlucht
In <i>Droomvlucht</i> vertelt Andre Kuipers het verhaal van zijn spannende missies en jaren van training. Hij spreekt openhartig over de offers die hij brach... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas op drift
Sinterklaas op drift
 »
 
 
 
 
 

Code Rood!
Code Rood!
André en Valentina zijn op weg naar het ruimtestation om daar allerlei proeven te doen. Ze zijn gewichtsloos en zweven door de raket, net als alles om hen h... »
 
 
 
 
 

Droomvlucht
Droomvlucht
<p>De aantrekkingskracht van gewichtloosheid was te groot. Op 21 december 2011 vertrok astronaut André Kuipers voor een tweede, lange missie naar de ruimte.... »
 
 
 
 
 

Droomvlucht
Droomvlucht
De aantrekkingskracht van gewichtloosheid was te groot. Op 21 december 2011 vertrok astronaut André Kuipers voor een tweede, lange missie naar de ruimte. Aa... »
 
 
 
 
 

Piet is ziek
Piet is ziek
Gelimiteerde editie: XL formaat, gebonden met zeefdruk, gesigneerd en genummerd.
<br/>
<br/>Piet is ziek. Morgen wordt hij geopereerd. In zijn buik zitten na... »
 
 
 
 
 

Power
Power
Astronaut André Kuipers is gasthoofdredacteur van Jump POWER #4, dus naast veel nieuwe games, strips, films, puzzels ook veel informatie over de ruimte!Met ... »
 
 
 
 
 

Expeditie 30/31
Expeditie 30/31
Van 21 december 2011 tot 1 juli 2012 verbleef de Nederlandse kosmonaut André Kuipers in het om de aarde circkelende ISS-ruimtestation. Tijdens deze expediti... »
 
 
 
 
 

André het astronautje
André het astronautje
Max en Mia komen bij André het astronautje en Astromuis logeren. Ze hebben eenbrandende vraag voor André: hoe word je eigenlijk een goede astronaut? Max en... »