Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droomvlucht
Droomvlucht
In <i>Droomvlucht</i> vertelt Andre Kuipers het verhaal van zijn spannende missies en jaren van training. Hij spreekt openhartig over de offers die hij brach... »
 
 
 
 
 

Andre Kuipers expeditie 30/31
Andre Kuipers expeditie 30/31
<i>Expeditie 30/31 - De ruimtereis in beeld</i> is het unieke fotoverslag van de ruimtereis van André Kuipers. Dit door Kuipers zelf samengestelde boek beva... »
 
 
 
 
 

Code Rood!
Code Rood!
André en Valentina zijn op weg naar het ruimtestation om daar allerlei proeven te doen. Ze zijn gewichtsloos en zweven door de raket, net als alles om hen h... »
 
 
 
 
 

André het astronautje terug naar de aarde
André het astronautje terug naar de aarde
André, Valentina, Astromuis en Laika de hond reizen in hun raket door het heelal. Ze keren terug van hun spannende avontuur op Mars en kijken hun ogen uit: ... »
 
 
 
 
 

Expeditie 30/31
Expeditie 30/31
 »
 
 
 
 
 

Droomvlucht
Droomvlucht
<p>De aantrekkingskracht van gewichtloosheid was te groot. Op 21 december 2011 vertrok astronaut André Kuipers voor een tweede, lange missie naar de ruimte.... »
 
 
 
 
 

Andre het astronautje
Andre het astronautje
Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar 's nachts is hij geel. 'Waarvan is de maan eigenlijk gemaakt... »
 
 
 
 
 

Power
Power
Astronaut André Kuipers is gasthoofdredacteur van Jump POWER #4, dus naast veel nieuwe games, strips, films, puzzels ook veel informatie over de ruimte!Met ... »
 
 
 
 
 

André het astronautje
André het astronautje
Max en Mia komen bij André het astronautje en Astromuis logeren. Ze hebben eenbrandende vraag voor André: hoe word je eigenlijk een goede astronaut? Max en... »