Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Langverwacht
Langverwacht
Kerstfeest vieren met de gemeente, de zondagsschool, de kinderclub, de jeugdvereniging, de mannen- of vrouwenvereniging of de seniorenclub: gedurende de hele... »
 
 
 
 
 

Prijs je gelukkig
Prijs je gelukkig
Prijs je gelukkig van predikant en publicist André F. Troost gaat over alles wat de auteur door eigen levenservaring én in oude en eigentijdse teksten ont... »
 
 
 
 
 

Wijn bij het water
Wijn bij het water
Dat we van tijd tot tijd water bij de wijn moeten doen, dat weten we maar al te goed. Zonder compromissen komt een mens niet door het leven.Dat je ook af en ... »
 
 
 
 
 

Blij te allen tijde
Blij te allen tijde
De brief van Paulus aan de Fillipenzen wordt vaak ‘de brief van blijdschap’ genoemd. Immers klinkt het als een refrein door deze hele brief: Verblijdt u ... »
 
 
 
 
 

Hij is opgestaan
Hij is opgestaan
In elf verhalen brengt A ndré T roost tien personen tot leven die Jezus ontmoette rond zijn sterven en opstanding. Voor kinderen vanaf 8 jaar.<br/><br/>Stee... »
 
 
 
 
 

In goede handen
In goede handen
Tegen de dood is geen kruid gewassen. Zo luidt een oud spreekwoord.Er bestaat een Boek dat iets anders zegt. Dat eeuwenoude Boek houdt ons voor dat er wel de... »
 
 
 
 
 

Lachen in de regen
Lachen in de regen
Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen.Deze bundel bevat 8... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen voor kinderen /1
Kerstverhalen voor kinderen /1
Drie kerstverhalen voor kinderen. Geschreven door Mirjam van der Vegt, Els Florijn en André Troost. Deze verhalen komen uit het boek 'Allemaal sterretjes. K... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
HeimweeNa het overlijden van zijn vrouw, gaat ex-docent Bram Andermans op zoek naar zijn wortels in zijn geboortestad Den Haag. Met een camper en vergezeld d... »
 
 
 
 
 

Als God een vraag is
Als God een vraag is
‘Als God een vraag is’ is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergeze... »