Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Basis inburgering
Basis inburgering
Dit boek Basis inburgering is bedoeld voor nieuwkomers die moeite hebben met lezen en schrijven. De nadruk ligt in dit boek op luisteren en spreken op het ba... »
 
 
 
 
 

Toets gesproken Nederlands
Toets gesproken Nederlands
Moet u het inburgeringsexamen halen?<br/>Moet u het basisexamen buitenland halen?<br/><br/>Dan moet u de Toets Gesproken Nederlands doen en kunt u niet zonde... »
 
 
 
 
 

The Annotated Lolita
The Annotated Lolita
An annotated edition of Lolita, first published in 1970 with a revised edition in 1991. The novel which first established Nabokov's reputation with a large a... »
 
 
 
 
 

Inburgeringsexamen
Inburgeringsexamen
Dit is het beste boek om u voor te bereiden op het inburgeringsexamen. In het boek vindt u honderden oefeningen voor alle onderdelen van het taalexamen voor ... »
 
 
 
 
 

Inburgering
Inburgering
With this book you will learn Basic Dutch, level A1.You will learn fast and good.U leert met dit moderne boek Nederlands tot en met taalniveau A1.Het boek is... »
 
 
 
 
 

Inburgering A2
Inburgering A2
Dit boek is een uniek hulpmiddel voor anderstaligen in Nederland.Met dit boek kunt u uw taalkennis verbeteren tot en met taalniveau A2.De oefeningen in dit b... »
 
 
 
 
 

Inburgering B1
Inburgering B1
Dit studieboek is gemaakt voor anderstaligen die Nederlands willen leren tot en met taalniveau B1. Het boek is ook geschikt voor zelfstudie.In dit studieboek... »
 
 
 
 
 

inburgering A1
inburgering A1
Dit pakket is het beste begin van uw inburgering.Dit pakket is gemaakt door Ad Appel en Kirsten Verpaalen.U leert hiermee Nederlands tot en met taalniveau A1... »